Vandaag gaat het over afscheid.

Dit is mijn 500ste stukje in deze reeks. En het is genoeg. Ik heb vanzelfsprekend geaarzeld maar ik stop met MaWoVrij. Ik stop voordat ik merkbaar in herhaling val, of opzichtig mijn stokpaardjes ga berijden (honden!). Ook wil ik vermijden dat mijn kunde een kunstje wordt. Begin september 2015 is het begonnen. Bijna 170 weken elke week drie stukjes. Zonder dralen of falen. Het heeft me deugd gedaan. Ook al vanwege de groeiende schare lezers. En de trouwe clan reaguurders. Als troost staat u bij dit afscheid een prachtige website ter beschikking met alle 500 stukjes plus foto (www.mawovrij.nl) waaraan u zich op

momenten kunt laven. En om het jaar 2018 toch te vervolmaken heb ik uit de 500 stukjes een persoonlijke keuze van 15 geselecteerd die enigszins de tand des tijds kunnen doorstaan. Ik schenk ze u de resterende vijf weken van dit jaar per maandag, woensdag, vrijdag nog uit. Met mijn hartelijke dank voor uw digitale aanwezigheid. Op naar een volgend project. Wellicht wordt u het ooit gewaar.