Vandaag gaat het over politiek.

De meeste politici maken de fout vroegtijdig dingen te beweren waar ze later spijt van krijgen. Zie onderstaand. En dan hebben we het nog, hoe je ook over haar mag denken ter linker- of ter rechterzijde, over een hoogstaand persoon. Deze is trouwens wel kras, mij aangereikt door een oplettende schoonzoon. Het zit blijkbaar in de familie want een getrouwe neef sprak mij aan over de Klimaatwet, door onze nationale jeune premier Klaver met iets teveel bombarie gepresenteerd. Zo van’ zie mij eens de redder des vaderlands zijn’ . Dat staat nog te bezien Jesse. Je kan wel als Haagse kliek een wet maken, en het gewenste resultaat daarvan naar 2050 tillen, maar dat wil nog lang niet zeggen dat we met miljoenen huishoudens ook daadwerkelijk van het gas gaan. Zo dat al zou schelen.

Uit het boek van Femke Halsema.