Vandaag gaat het over alles.

Er zijn plekken op aarde waar alles inclusief is. Je komt er, je tekent, je krijgt een gekleurd bandje om je pols en je hebt alles. Niets hoef je meer te doen, niets meer te plannen. Er zijn geen zorgen, geen problemen. Alles is geregeld, aangevoerd, klaar gemaakt, neergezet, afgeruimd, schoon gewassen. Alles is voor je bedacht, wordt voor je gedacht. Het is het voorportaal van de hemel, het paradijs op aarde, de plek waar je beter dan waar ook ervaart hoe het moet zijn straks, om in het hiernamaals eeuwig te leven. Op voorwaarde dat je nu met jouw parasol niet de schaduw van je buurman wegneemt, of zijn alsmaar schreeuwende zoontje langdurig onder water houdt, of vergeet minzaam naar de buigende obers te glimlachen, of, ondanks dat je alles hebt, toch ruzie te maken met je partner of ontevreden in het vliegtuig naar huis te zitten.