Vandaag gaat het over facebook.

We moeten eruit, eraf, vindt Arjen Lubach. Vandaag is het wat hem betreft Bye Bye Facebook Day. Vanwege de inmiddels wijd en zijd bekende malversaties. Mark Zuckerberg zat er gisteren voor bij de Amerikaanse Senaat en vandaag bij het Congres, de arme jongen. Hij heeft er weken op getraind, op zijn troonsafstand. Weer een gevallen engel. En wij? Moeten wij afstand doen van ons speeltje? Moet ik na 401 keer mawovrij de pijp aan Arjen geven? Eigenlijk wel. Want wij, jij, u en ik, geven steun aan een criminele organisatie. Maar we zeggen ‘eigenlijk’. Omdat het zo moeilijk is om te veranderen. Wat wel kan, is dat jullie, mijn trouwe lezers, mij je mailadres mailen - ferrytromp@gmail.com - en ik je dan toevoeg aan de lijst van zo’n 100 lezers die ik al 400 keer heb gemaild omdat ze als early believers altijd al geen trek hadden in Facebook. Mochten jullie dat in grote getale doen, mij voor dit doel je mailadres toevertrouwen, dan.....He, ik ben bang dat ze bij Facebook de rest van deze zin hebben geschrapt.