Vandaag gaat het over reclame.

Tussen de oeverloze, humorloze en kwaliteitsarme zooi aan reclame die via radio, tv en sociale media over ons uit wordt gestort, valt me de laatste maanden de radiospot van XS4ALL extra zwaar. Een ronkende stem laat weten dat ‘alleen al tijdens de 25 seconden die de spot duurt wereldwijd 292.000 videoboodschappen zullen worden gestreamed.’ Ja? Erg toch? Welnee, dat bewijst volgens XS4ALL de grote kracht van internet (hoezo?) en daarom moet je de beste provider kiezen, zijnde….ta, ta, ta, ta: XS4ALL!! Wat is je probleem? zult u zeggen, de ellende duurt maar 25 seconden. Nee dus, exact hetzelfde kulverhaaltje heb ik inmiddels meer dan 100 keer moeten verduren, 2500+ tergende seconden, drie kostbare kwartieren van mijn leven, en waarvoor? Waarom is er niemand, niemand om dat bedrijf te vertellen dat ik het nooit, maar dan ook nimmer meer in mijn hoofd zal halen om deze kwelgeest als mijn provider te kiezen?! En met mij honderden, duizenden anderen, mag ik hopen. Bij deze mijn oproep: XS4NOBODY!