Vandaag gaat het over 365.

Had ik in september 2015 bedacht om niet alleen op mawovrij maar op elke dag van de week een hersenspinsel te plaatsen, ik was (als ik dat had volgehouden...) binnen een jaar aan de 365 gekomen. Nu vier ik na 2 1/2 jaar stilletjes met dit stukje ‘365 dag’, verbaasd en verblijd dat die merkwaardige geest van mij, gestuurd en in het gareel gedwongen door mijn wil, een blijkbaar schier onuitputtelijke bron is van woorden in een verband. Zo ligt bijvoorbeeld voor u klaar een mwv’tje dat ‘gram’ heet. Ik werd wakker met het woord gram in mijn hoofd en eenvoudigweg door er zeer bewust aan te gaan liggen denken vormde zich een geheel van gedachten. Of het zinvol en coherent is mag u woensdag zelf beoordelen. Ik heb na deze rijke 30 maanden nog niet een al te grote schare volgers (wat dat betreft kan ik beter gaan vloggen en voor de camera soep maken) maar ik ontvang, in de beste traditie van facebook, bijna dagelijks nieuwe vriendschaps verzoeken en ik ben blijvend tevreden, zo merk ik, met het plezier dat mijn kleine talent u brengt, te merken aan uw reacties. En zo verder.