Vandaag gaat over kampioen.

Ik heb even gewacht met het feliciteren van 010 tot 020 Europees kampioen zou zijn. Maar de schoffies van Cruijff liepen zich stuk op de muur van Mourinho, het onaangename gezicht van het grootkapitaal. Gelukkig was daar Dirk, het gezond verstand in hoogmoedtijden, die zichzelf en ons een Golden Goodbye verschafte met zijn tovertrits: strak schot, knallende kopstoot, stoere strafschop. Ook zonder het WK van 'Advocaatje-leef-je-nog' kunnen we uitkijken naar een spannend nieuw seizoen: 010, 020, 040, drie regio, drie smaken, drie teams. Als ze maar niet al te rigoureus

worden leeg gekocht. Traore, Unilever, Jorgensen, AKZO Nobel, Propper, straks kopen ze De Toppers nog weg. Waar moet het volk dan heen? Over kampioenen gesproken: hoe krijgt Rutte ooit een team bij elkaar? Dan toch maar Wilders op rechts? Ik zie het die oude, wijze Tjeenk Willink nog proberen ook. Zo van: schakel hem uit door hem in te schakelen.