Vandaag gaat het over jubileum.

Dit is mijn 250ste MaWoVrijtje. Niet gedacht dat ik zover zou komen. Misschien mag ik in alle bescheidenheid dit piepklein jubileumpje aangrijpen om u, mijn trouwe lezers, een verzoek te doen. Als blogger ben ik mijn eigen ‘uitgever’ en ben ik voor de distributie afhankelijk van u, mijn ‘boekhandelaren’. Nu zegt elke schrijver dat hij in eerste instantie voor zichzelf schrijft. Hij moet wel, nu er zoveel schrijvers zijn dat er nauwelijks lezers overblijven. Maar het is niet waar. Natuurlijk wil hij worden gelezen. En wis en waarachtig wil hij zijn gedachten, in de eenzame overtuiging dat deze 100.000 lezers waard zijn, met eenhonderste van die doelgroep delen. Facebook, met alle mitsen en maren die het heeft, is bij uitstek geschikt om te delen. Vandaar vandaag mijn tere suggestie: wellicht heeft u een groep FB- of mail-vrienden met wie u mij en mijn hersenkronkels zou willen delen. En ja, ze hebben achterstand, wel 249 stukjes lang. Maar niet getreurd, die staan allemaal geduldig te wachten op www.mawovrij.nl, de mooie site die mijn kwetsbare digitale hersenschimmen voor u en de eeuwigheid moet bewaren. Bedenk: als u deelt, deel ik mee. Veel dank van uw trouwe huisschrijver zal dan ook uw deel zijn. Tot maandag!