Vandaag gaat het over leeuw.

Het Formule 1 seizoen gaat weer van start. Ineens is dat in 'ons gave land' dat wanhopig op zoek is naar argumenten voor zoveel gaafheid, bijna het belangrijkste seizoen van het jaar. Sinds Max wrijven de schouders van de Nederlandse mannen weer vergenoegd tegen elkaar bij het idee dat 'we' zondag zo maar kunnen gaan winnen. Bekend is dat Red Bull een idioot suikerhoudend en fiks verslavend drankje is - rotzooi voor de jeugd - maar zeg het niet. Sinds Max. Dat het gebrul van de Formule 1 motoren mannen in grote staat van opwinding brengt, moet zijn diepste bodem vinden in de jager op zoek naar zijn leeuw. En dan is het nog maar een kleine stap naar een staat van opperste vervoering als die melkmuil van onze bodem met zijn prettige grote bek ze allemaal de sporen laat zien en de allerbeste leeuwentemmer blijkt te zijn. Hadden we maar allemaal zo'n zoon. UHhhrrrggg! WRouww. VRoomm.