Vandaag gaat het over darts.

Die Michael van Gerwen kan er ook niets aan doen dat hij onmiddellijk na zijn wereldkampioenschap pijltjes gooien tijdens de persconferentie werd gestoord door ene M. Rutte uit Den Haag die hem per se wilde feliciteren met zijn zege. 'Dank u wel, mijnheer Rutte,' zei Michael nog beleefd tegen dezelfde man die de dj's van Serious Request een hele nacht stalkte, almaar roepend: 'Wat is het hier leuk, wat is het hier gezellig'. Terug in zijn thuisdorp Vlijmen waar Van Gerwen werd gehuldigd, kwam pijlsnel uit Amsterdam aangereden ene L. Asscher om de kampioen met de overslaande stem die de dartsport eigen is toe te roepen dat het de regering heeft behaagd het darten officieel tot topsport te verklaren. Vanwaar toch ineens dit grootse inzicht en deze warme belangstelling? Ah! De populus heeft het darten en seriously requesten omarmd en het is de vox po

puli die straks in maart bepaalt of de populisten M. Rutte en L. Asscher nog een rondje mogen meedoen of niet. Vandaar het slijmen met Vlijmen. Op de beurs is al heel lang bekend dat de aap succesvoller belegt dan de deskundigen. Misschien kunnen we op 15 maart beter gaan pijltjes gooien.