Vandaag gaat het over bezoek.

Wat is er fijner dan op zondagmorgen met buiten een ragfijne afwisseling van zon en wolken met de krant op je schoot en een taartje in de koelkast goed gekleed in je stoel bij het raam te wachten op het bezoek waarmee (nee, nee, met wie) je een reis gaat bespreken die jullie binnenkort zullen gaan maken naar een ver en spannend oord? Een reis waarvan het plezierig is om het met vier en niet met twee te doen, zodat de onverwacht

heden en mogelijke tegenslagen overwonnen kunnen worden door de gezamenlijke kracht van de vriendschap die stut en steunt daar waar het nodig is en vrij laat waar het moet. Waardoor je telkens ook weer het mooie en het fijne dat je meemaakt kunt delen met inzichten en beschouwingen van verschillende kanten, die (meestal) de dingen nog mooier maken. Ah, de bel gaat!