Vandaag gaat het over thuis.

Het huis heeft twee moderne, comfortabele wc's (Villeroy & Boch). De badkamer is een weldaad voor tanden (Zendium), haar en huid. (l’Oreal). De linnenkasten liggen vol katoen (Hema). De kleding puilt van de hangers (Zara). De slaapkamers zijn ruim en licht met zachte bedden (Auping). De radio ruist er (NPO 4), de TV brengt slaap (Netflix). In de woonkamer heerst rust en orde, kleur en gemak (Ikea). Van de witte muur springt de wereld binnen, reëel en virtueel (Ziggo). De keuken staat vol en geurt gestaag naar lekker (Nespresso, AH, Lidl, Jumbo). Op het dak zuigen panelen zon en voeden zo wasmachine en droger (Miele), ijskast en vriezer (Bosch) en het net (Eneco). In de garage blinkt de auto (Volvo). De andere staat op wacht voor de deur (VW). In de schuur zoemen de fietsen (Anita-Stella-Witzier). In de tuin begeleidt de hete herfstzon de bladeren van kastanje, beuk en eik naar beneden, op het terras opgewacht door de blazer (Stihl). Dit is ons aller huis. Ons mooie Hollandse huis (Sikkens). Ons thuis, samentrekking van taal die warmt.