Vandaag gaat het over mannen.


Ik ben er zelf een en ik weet dat vrouwen vaak slecht zonder ze kunnen, maar het blijft een onbegrijpelijke en onverteerbare weeffout in de evolutie dat de mannelijke helft van de wereldbevolking het al sinds Adam en Eva verpest voor de vrouwelijke. Oorlog, wapens, machtsmisbruik, verkrachting, uitbuiting, huiselijk geweld, motorbendes, misdadigers, inbrekers, geldwolven, de rij is lang en ontmoedigend. Zeker, er zijn ook vrouwen die niet willen deugen, maar het kwaad in de wereld, zo weten we al heel lang, is voor 99 procent van mannelijke snit. En het schiet geen donder op, sterker, het lijkt steeds erger te worden. Engelse wetenschappers hebben twintig jaar lang onderzoek gedaan naar de invloed van de man op geslaagde voortplanting En ja, als een vrouw de beste kan kiezen uit veel mannen, is de kwaliteit van haar nakomelingen en die van de groep als geheel hoger dan als er maar een man beschikbaar is. Maar toch. Kan de medische wetenschap niet helpen om te zorgen dat er, pak 'm beet, de komende 50 jaar lang geen mannen worden geboren? Benieuwd wat het resultaat is. Vrediger?