Vandaag gaat het over namen.


Hans, Peter, Ferry, Trudi, Carla, Piet, Truus, Dorien, Ruud, Andre, Axel, Dorus, Doortje, Boris, Boud, Els, Klaas, Joep, Joop, Han, Jan, Roel, Wim, Maartje, Erwin, Marijke, Elly, Bert, Bart, Joke, Jaap, Karel, Ton, Fietje, Gerard, Annie, Miep, Diet, Mees, Berend, Barend, Jos, Henk, Gezina, Ans, At, Ad, Lies, Trees, Aad, Bea, Aaf, Dirk, Douwe, Diny, Harry, Vera, Wies, Kitty, Koos, Kootje, Emma, Cato, Willem, Eefje, Ernst, Geesje, Henry, Hennie, Izaak, Johan, Jip, Janneke, Tanneke, Tames, Ruud, Rob, Ria, Lia, Annelies, Ron, Thera, Marja, Marjan, Siem, Sien, Tinus, Pim, Onno, Otto, Magda, Anja, Irma, Wilma, Theo, Thea, Toon, Nico, Gijsbert, Gijs, Guus, Evert, Leen, Lodewijk, Herman, Irene, Jeroen, Marcel, Ben, Wil, Margriet, Frans, Joost, Arie, Maud, Margreet, Jet, Arnout, Annemarie, Koen, Rita, met uitzondering van Kees, die plotseling weer in de gratie is, allemaal namen voor op de schroothoop, alleen nog voor op de rouwkaart, de grafsteen, voor onze herinnering, de zoete namen van onze jeugd, de klanken in de klas uit meesters' keel, en ook die ene naam, bijna vergeten: Gonnie.